SUPORT A JORDI MATAS I A LA SINDICATURA ELECTORAL

Hi ha en marxa una querella contra els integrants de la sindicatura electoral de l’1 d’octubre, Jordi Matas, Marc Marsal, Tània Verge, Marta Alsina i Josep Pagès. Els acusen de desobediència i usurpació de funcions i la fiscalia els demana penes de presó de 2 anys i 9 mesos.

Aquesta acusació es un atac flagrant contra els drets humans i la llibertat d’expressió (ni tan sols en el codi penal espanyol existeix el delicte per organitzar un referèndum). Com a mostra d’això, aquests darrers dies estan rebent el suport de milers de politòlegs, juristes, personalitats internacionals i associacions de juristes i politòlegs de diferents països. El Parlament català ha fet una declaració exigint la retirada dels càrrecs.

És per això que us convidem a participar a una xerrada, on comptarem amb la presència del president de la sindicatura electoral i catedràtic de, en Jordi Matas, i amb els també juristes i acadèmics en Joan Queralt i l’Àlex Peñalver. L’acte serà conduït per la periodista Magda Gregori.

Amb la participació de:

  • Jordi Matas. President de la Sindicatura electoral i Catedràtic de ciències polítiques, UB
  • Joan Queralt. Catedràtic de Dret penal, UB
  • Àlex Peñalver. Professor de dret administratiu, UB, i membre del Col•lectiu Praga
  • Moderarà: Magda Gregori

Defensem els nostres síndics i tots els encausats, som tots nosaltres qui vam posar les urnes!

Dia: Dimarts, 18 de desembre de 2018
Hora: 19:00h
Lloc: Orfeó Gracienc, carrer Astúries, 83
Organitza: Gràcia per la independència