REPÚBLICA ARA!

Diumenge a la tarda volem fer una gran manifestació a Barcelona per dir als nostres representants polítics què pensem i què volem. El lema és clar: “República ara!”. Nosaltres no tenim dubtes.

Som la gent que va assistir als actes a favor del referèndum tot l’estiu, i que vam anar a la Diada, i també als actes de la Campanya del Sí.

Som els que vam dormir als col·legis o que érem fora a les cinc de la matinada l’1 d’octubre, esperant, fent cua, protegint les urnes que la gent anònima acabàvem de portar.

Som els qui no ens vam moure dels col·legis en tot el dia, passés el que passés.

Som la gent que vam aturar el país el 3 d’octubre i el 8 de novembre.

Som la gent que érem al costat del Parlament el 10 d’octubre i el 27 d’octubre, amb tota la consciència que era l’hora de la llibertat de Catalunya.

Som la gent que ens hem mobilitzat pels presos polítics i els exiliats, que portem el llaç groc, que vam pujar a Brussel·les, que vam treballar sense defallir per la victòria del 21 de desembre.

L’1 d’octubre vam prendre una decisió irreversible. Som la gent que volem la República Catalana i és la nostra hora.

Diumenge, a les cinc de la tarda, la concentració anirà des de les Drassanes fins a la Ciutadella. A l’escenari, al Pla de Palau, prop del monument del general Moragues, escoltarem les veus d’unes quantes persones anònimes que han somniat la República i se l’han jugada per fer-la possible.

Més informació aqui

Hem fet molt de camí, la República arribarà!

Dia: Diumenge, 11 de març de 2018
Hora: 17:00h
Lloc: De les Drassanes fins a la Ciutadella
Organitza: Assemblea Nacional Catalana

EL PUNT DE TROBADA A GRÀCIA SERÀ FONTANA A LES 4 DE LA TARDA