RESERVA DE PLACES D’AUTOCAR PEL VIATGE A PERPINYÀ EL DISSABTE 10 DE NOVEMBRE DE 2018

L’ANC Gràcia organitzem l’anada en autocar a Perpinyà el 10 de novembre en motiu de la Diada de la Catalunya Nord. Es tracta d’una festivitat que commemora la signatura del Tractat dels Pirineus entre les monarquies francesa i hispànica, el 7 de novembre de 1659, gràcies al qual es va donar a França les comarques catalanes del Rosselló i la Cerdanya. Des d’aleshores, el Tractat, que no va ser acceptat per les autoritats catalanes, va separar administrativament la Catalunya Nord de la resta de territoris de cultura catalana. Creiem que també serà un bon moment per agrair la col•laboració dels companys i companyes de la Catalunya Nord en l’organització del referèndum de l’1 d’octubre.

SORTIDA: Dissabte 10 de novembre a les 9:00 del matí als Jardinets de Gràcia (sigueu puntuals) TORNADA: A les 20:00 h de Perpinyà PREU 20 EUROS. Pagament a l’assemblea del 8 de novembre, de 18:00 a 19:00 o bé el mateix dia de sortida a l’autocar.

Si voleu venir, ompliu el formulari següent. Si veniu acompanyats només cal que ompliu les dades d’una persona i informeu el nombre d’acompanyants (és important que els acompanyants no omplin les seves dades per evitar duplicitats).

A Perpinyà…..

16:00 – Manifestació que comença a la plaça de Catalunya 18:00 – Acte polític al Castellet

VINE AMB NOSALTRES A PERPINYÀ!

Informació bàsica sobre Protecció de Dades Personals

RESPONSABLE DEL TRACTAMENT: Assemblea Nacional Catalana. (ANC). FINALITATS: Gestió de la reserva de places als autocars per al desplaçament a Perpinyà i altres comunicacions relacionades amb les activitats de l’ANC . LEGITIMACIÓ: La base legal per al tractament de les dades personals és el consentiment lliure i explícit, manifestat mitjans la signatura donada. DESTINATARIS: Les dades seran gestionades per empleats o persones autoritzades pel Responsable. Se cediran excepcionalment al transportista únicament als efectes de la responsabilitat civil obligatòria i, en atenció a requeriments judicials o de la Adm. Pública en l’àmbit de la seva potestat. DRETS DE L’INTERESSAT: Accedir, rectificar i suprimir les dades personals, així com altres drets, que s’especifiquen el la nostra Política de Privacitat. INFORMACIÓ ADDICIONAL: Pot consultar informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en la nostra Política de Privacitat, al web www.assemblea.cat

Jardinets de Gràcia

Sortida: Dissabte 10 de novembre a les 9:00