A MADRID? QUÈ COI HI HEM D’ANAR A FER A MADRID?

Doncs a Madrid hi anem a dir-los:

«Hola i adéu! Nosaltres ja hem desconnectat d’Espanya. Hem intentat de construir un futur junts. Però mai, en cap cas, vosaltres heu tingut cap interès de considerar-nos iguals, mai heu fet res per apropar-nos ni per fer-nos cap proposta constructiva. El peix al cove i l’encaix ja són història».

Pensem que la gran majoria d’espanyols no tenen ni idea què és Catalunya. Molts encara pensen que tirem pedres als que parlen castellà, i que des del 20 de setembre de 2017 hi ha barricades pels carrers. Els demostrarem que el nostre és un moviment popular i cívic.

Un altre motiu per anar-hi és per que és un acte unitari, de tots els partits i principals entitats del país. I a més, hi seran com a organitzadores i col·laboradores més de 20 entitats castellanes que donen suport a la nostra causa per la República Catalana. Portem temps demanant unitat d’acció, oi? Doncs aquesta és una manifestació amb total unitat d’acció. Allà hi serem tots.

Nosaltres hi anirem, i us animem a tothom a venir. No, a nosaltres no ens paguen l’autocar ni ens donen l’entrepà, nosaltres hi anem perquè volem.

Omplim Madrid de banderes, pancartes i crits de llibertat. Que ho recordin tota la vida, tant els que ens acompanyaran com els que ens miraran quan ens vegin passar. QUE HO RECORDIN!

LES DADES DE LA MANIFESTACIÓ

Dia: Dissabte, 16 de març de 2019
Hora: 18:00h
Inici: Atocha, Madrid
Final: Cibeles, Madrid

LES DADES DEL VIATGE AMB AUTOCAR

Dia: Dissabte, 16 de març de 2019
Sortida de Gràcia:  7:00 del matí, Jardinets de Gràcia
Arribada a Madrid: 15:00 aproximadament

Sortida de Madrid: 21:00
Arribada a Gràcia: 5:00 matí aproximadament.

El preu del viatge és de 45 euros. Podeu reservar les vostres places personalment, fent el pagament per avançat, a:

Al nostre local:

ANC-Gràcia
Local ANC-Gràcia. Carrer Robí, 22
De dilluns a divendres
de 18.00 a 20.00 h

A una parada nostra :

Gran de Gràcia/Travessera de Gràcia
Dissabte 9 de març
d’11:00 a 14:00 h

A la Violeta:

Dones-ANC
La Violeta. Carrer Sant Joaquim, 22
De dimecres a divendres
de 18:00 a 20:00 h

Als Luïsos:

Lluïsos de Gràcia
Consergeria, plaça del Nord, 7-10
De dilluns a divendres
de 17:00 a 22:00 h

ALTRES INFORMACIONS IMPORTANTS

PUNTUALITAT: és responsabilitat de cadascú ser a l’hora al punt de trobada. Un cop passats els 5 minuts de rigor els autocars començaran el trajecte.

PARADES: Es faran 2 aturades ràpides, tant a l’anada com a la tornada. Es recomana portar entrepans, begudes… ja que les àrees de servei poden estar molt concorregudes.

CANCEL·LACIONS: per part del passatger, no es retornaran els diners.

ASSIGNACIÓ: d’autocars per ordre d’inscripció. No hi ha possibilitat de canviar d’autocar.

GRUPS: En cas de voler anar junts al mateix autocar recomanem, a l’hora de tramitar el bitllet, que estiguin tots i/o es tingui la documentació de tots els acompanyants. No obstant això, no es garanteix que es pugui anar plegats. Dependrà de la disponibilitat de l’autocar.

TORNADA: L’adreça on haurem d’agafar els autocars per a la tornada des de Madrid, serà la mateixa del lloc on aquests ens hagin deixat a l’anada.

CANVIS: Si hi ha algun canvi es comunicarà mitjançant el canal de Telegram oficial de l’ANC-Gràcia, així com també de correu electrònic. Si aquest transcorre durant el dia de la manifestació, la comunicació és farà a través d’aquest canal de Telegram.

RESPONSABILITATS: l’organització no ens podem fer responsables de modificacions de recorregut o horaris causats per motius de seguretat.

AUTOCARS ADAPTATS: un dels autocars serà adaptat per tal de facilitar-hi l’accés a persones no estàndards.