Vols col·laborar amb la Territorial de Gràcia?

Informa’t de les comissions de treball de la nostra territorial

Si ets soci de ple dret o col·laborador pots ajudar a organitzar les activitats que realitza la territorial al barri de Gràcia de Barcelona. Cada comissió té els seu propi coordinador i es reuneix un o dos cops al mes per organitzar-se i realitzar les seves activitats. Tots els membres de les comissions són voluntaris. Pots col·laborar en qualsevol de les cinc comissions de la territorial de Gràcia, que són:

Benvinguda i atenció al soci

La comissió que es cuida de l’atenció als socis i sòcies i que es reuneix un cop cada trimestre per a donar la benvinguda als nous socis de l’ANC a la Territorial de Gràcia.

socis@graciaperlaindependencia.cat

 

Comissió d'extensió

 La comissió d’extensió s’ocupa especialment de les parades informatives i altres activitats de difusió al carrer.

parades@graciaperlaindependencia.cat

motxillaires@graciaperlaindependencia.cat

 

Comissió de xerrades i actes

La comissió de xerrades organitza xerrades, conferències i debats.

xerrades@graciaperlaindependencia.cat

Comissió de Mobilització

Comissió que s’encarrega de la gestió a escala de territorial d’actes nacionals propis (ANC) o d’altres entitats amb qui tenim complicitats com CDR’s, Omnium, etc.

mobilitzacio@graciaperlaindependencia.cat

Comissió d'incidència social

Grup que manté la relació amb el conjunt d’entitats que treballen en l’àmbit social al barri per conèixer el conjunt d’iniciatives que es duen a terme en cada moment.

incidencia@graciaperlaindependencia.cat

Xarxes socials i comunicació

És la comissió que manté contactes amb els mitjans i informa de les activitats a la web, les xarxes socials a twitter i facebook, amb fotos a instagram i amb vídeos a youtube.

xarxes@graciaperlaindependencia.cat

 

Necessitem voluntaris

Volem que totes les persones associades a la nostra territorial que vulguin participar-hi activament puguin trobar el un lloc on col·laborar-hi. Posa’t en contacte amb el grup que vulguis enviant un correu.

 

Seguiu l’activitat de les comissions als nostres butlletins