TROBADA DE DILLUNS 17 DE JUNY DEL 2019 A LA PLAÇA DE LA VILA DE GRÀCIA

Amb l’assistència d’uns 500 graciencs, convocada per la Plataforma Gràcia per la Llibertat, ha tingut lloc l’acte de cada dilluns en memòria dels presos, exiliats i represaliats polítics. Avui, hem comptat amb la col·laboració de l’agrupació coral “Poble que canta”.

Hem començat amb l’habitual Cant dels Ocells, que ha anat seguit de la presentació de l’acte a càrrec d’en Francesc Rossell i tot seguit el company Jordi Llobet de “Poble que canta” ha dirigit amb paciència i encert la concurrència a la interpretació de diverses cançons: “No passareu”, “Bella Ciao”, “Diguem No” i “Tot el Poble Cantarà”.

Intercalades amb les cançons, la companya Anna Muñoz ha llegit un text de la Catalina Valverde amb el títol “Visto para sentencia” sobre sl judici farsa. L’actriu Mont Plans ha llegit el poema “La Campana de Sant Honorat”, obra, aquesta darrera, d’en Josep M. de Sagarra, que ha enardit els assistents.

Després del recordatori de les activitats previstes per a la setmana vinent i de que el proper dilluns, Diada de Sant Joan, es representarà una obra de teatre a l’acte de la Plaça de la Vila, com és habitual s’ha tancat l’acte amb el cant dels Segadors.

Joan Molina

Fotos: Josep Casas

Vídeo: Joan Bussé