TROBADA DE DILLUNS 31 DE DESEMBRE A LA PLAÇA DE LA VILA DE GRÀCIA

Amb una assistència a la mitjana de les darreres convocatòries malgrat la data, que fa que veiem cares noves i amb la plaça ja fosca, la delegació a Gràcia d’Omnium Cultural, el CDR de Gràcia i l’AT de Gràcia de l’ANC, han organitzat l’acte de cada dilluns en memòria dels presos, exiliats i represaliats polítics.

Hem començat amb l’habitual Cant dels Ocells, que ha anat seguit de la presentació per part de la companya d’Omnium Cultural Esther Cuatrecasas, que ha parlat de que aquest és el segon Cap d’Any que en Jordi Sánchez i en Jordi Cuixart passaran a la presó i explica que avui ens acompanyaran Els Glosadors de Gràcia.

Els escoltem declamar diverses poesies, acompanyats per la música d’una guitarra, dedicats als presos, exiliats i, en general a la situació en que ens trobem com poble i país.
Després d’escoltar les paraules de la nostra companya de l’ANC Soletat Farré, fent balanç de l’any que acaba i deixant oberta la possibilitat de canvis a la organització de l’acte, acaba la concentració amb el cant dels Segadors i crits demanant la llibertat dels presos i el retorn dels exiliats.

Acabem aquesta crònica amb el desig de que el 2019 dugui la esperada llibertats a Catalunya i a tots els catalans.

Joan Molina

Retransmissió íntegre de l’acte.