CONCENTRACIÓ SETMANAL PER LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS, EL RETORN DELS EXILIATS I EN SUPORT DELS REPRESALIATS DE LA PLAÇA DE LA VILA DE GRÀCIA

Dilluns 11 de maig de 2020, 20:05 h.

Bon vespre i benvinguts a la concentració virtual per la Llibertat Presos Politics i Exiliats i en suport a les persones represaliades que convoquem cada dilluns la Plataforma @GraciaLlibertat.

Obrim l’acte virtual.

Una setmana més veiem com els actes d’injustícia no s’aturen. El Tribunal Constitucional ha admès a tràmit els recursos dels presos polítics, amb l’únic objectiu d’allargar i dificultar l’accés a la Justícia Europea. Pura revenja!

Escoltem el Cant dels Ocells.

L’ @Assoc_Atenes, convidats en més d’una ocasió a Plaça, té com a finalitat lluitar contra la regressió que estan patint al nostre país els drets i les llibertats fonamentals de les Persones, Col·lectius i Pobles. Avui en @QuimJubert1 ens adreça un missatge.

En Dani Gallardo, company pres a Madrid per les protestes post-sentència, fa 7 mesos que és en presó preventiva. A l’espera de judici, que sembla que serà aviat, volem enviar-li tota la nostra solidaritat.

? Prou muntatges policials! @AntirrepreMad #DaniLibertad

Denunciem les pallisses que ha rebut a la presó en Mouchine, que juntament amb en Charaf i l’Ibrahim pateixen un empresonament injust i racista arran de les protestes post sentència. @ICheraf

? www.vilaweb.cat/noticies/mouchine-detingut-sentencia-pallisses

Al gener ens van visitar a la Plaça la Núria Camorera, violoncel·lista, i Leah Bedenko, mezzosoprano. Van delectar-nos amb la interpretació d’una peça de G.F. Handel, «Lascia ch’io pianga».

“Deixa’m que plori

la meva cruel sort

i que sospiri

per la llibertat”

Hem obert noves galeries fotogràfiques dels actes que s’havien fet a la Plaça de la Vila.

Moltes gràcies a la Juliana Dos Santos per deixar constància gràfica de la nostra lluita.

Tant de bo ben aviat puguem retrobar-nos a  la Plaça de La Vila per seguir amb la lluita cap a la llibertat del nostre país. 

? Gràcies per compartir aquestes comunicacions i que arribin arreu.

? Exigim JUSTÍCIA, LLIBERTAT i DEMOCRÀCIA.

? Visca la Terra!!!