CONCENTRACIÓ SETMANAL PER LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS, EL RETORN DELS EXILIATS I EN SUPORT DELS REPRESALIATS DE LA PLAÇA DE LA VILA DE GRÀCIA

Dilluns 18 de maig de 2020, 20:05 h.

Bon vespre i benvinguts a la concentració virtual per la Llibertat Presos Politics i Exiliats i en suport a les persones represaliades que convoquem cada dilluns la Plataforma @GraciaLlibertat.

Obrim l’acte virtual.

Avui canviem el lema habitual de #GràciaACasa per #NoEnsMouremdAquí

Ho expliquem en un moment. Obrim el fil ?

Entre la desorganització, les ambigüitats, les contradiccions, les manipulacions, la desinformació, els interessos partidistes i partidors, la insolidaritat, costa trobar fils d’esperança. Però estem i seguim junts.

Vam voler organitzar el retorn segur a la Plaça. Ho vam comunicar oficialment. Però aquest cop va ser el Mando-Único-Marlaska personalment qui es va afanyar a prohibir-ho, amb 18 pàgines de retòrica segurament legal i igualment repressora

La resposta: NoEnsMouremdAquí

Hem volgut recuperar La Tigressa. La extraordinària representació que ens va fer en Manel Barcelo de l’obra de Dario Fo el passat Sant Joan.

Una obra punyent, d’absoluta actualitat, contra la tirania i la por i en favor de l’organització popular.

Fa molts anys que en Manel Barceló té en el seu repertori aquesta obra de l’any 1980 de Dario Fo, amb direcció de José Antonio Ortega i amb elogis del mateix autor de l’obra, conegut també per una altra obra punyent: Mort accidental d’un anarquista.

“Tenir el tigre” a la Xina vol dir que qui ho té “porta brases a les mans”, que no admet mai la derrota, que no abandona mai, que sempre mantindrà la flama encesa i la lluita

Si voleu veure l’obra sencera la trobareu a la publicació de l’acte que vam fer el 24 de juny de 2019.

Veieu-la aquí: http://www.graciaperlaindependencia.cat/concentracio-pl-de-la-vila-24-juny/

 

Tornem als carrers i a la lluita desconfinada i desconfiada. Vic, Sant Antoni, Gràcia, cada cop a més indrets del país, amb propostes alhora segures i imaginatives.

Una nova iniciativa s’afegeix a #RecuperemElsCarrers i ens conviden pels dimarts.

Tornem, perquè no hem marxat mai.
Seguim, perquè tenim clar el que volem.
Persistim, perquè sabem que és la lluita que ens cal.
No ens sometrem mai, perquè tenim “la tigra” i brases enceses a les mans

Ens veiem a la Plaça

Visca la Terra Lliure

i al barri de Sant Antoni de Barcelona també convoquen una marxa demà dimarts a les 20h. Des d’Urquinaona fins a Pl. Espanya.

Demanen a tothom qui vulgui fer la passejada que respecti les mesures de distanciament social i utilitzi les proteccions aconsellades