CONCENTRACIÓ SETMANAL PER LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS, EL RETORN DELS EXILIATS I EN SUPORT DELS REPRESALIATS DE LA PLAÇA DE LA VILA DE GRÀCIA

Dilluns 25 de maig de 2020, 20:00 h.

Bon vespre i benvinguts a la concentració virtual per la llibertat dels presos polítics i exiliats i en suport a les persones represaliades que convoquem cada dilluns la Plataforma @GraciaLlibertat.

Obrim l’acte virtual. ?

Aquesta setmana hem vist com es reprimia el dret a manifestació a les nostres places i carrers. Sempre que mantinguem la distancia i mesures de seguretat:

?? Manifestar-se és un dret i cal defensar-lo!!! ??

#DretsiLlibertats

Escoltem el Cant dels Ocells. ?

Portem molts anys d’injustícia amb presos, represaliats i exiliats, es reprimeix la llibertat d’expressió i hem patit fets evidents de manca de democràcia.

Però no podem perdre l’humor i el nostre “Rei” n’és en Toni Albà.

? L’1 d’abril del 2019 vam xalar de valent escoltant en @tonialba a la Plaça de La Vila i ens va ensenyar que tot aquest Procès també ens pot dibuixar un somriure, i que la lluita amb humor ens fa mes forts. 

Gaudiu-lo. ? ?

Amb el pseudònim “Lo Gaiter del Besòs” l’escriptor Ramon Solsona ens va dedicar el 28 de gener del 2019 unes dècimes, uns sonets i uns romanços plens de sàtira i ironia. Cultura i lluita política un cop més de la mà.

Escoltem-l’ho. ?‍♀️

Tenim ganes de trobar-nos a la #PlaçaDeLaVila amb mirades còmplices i cridar ben fort:

??? LLIBERTAT PRESOS I PRESES POLÍTIQUES. US VOLEM A CASA!!! ???

Gràcies per compartir aquestes comunicacions i que arribin arreu.

Visca la Terra!!! ✊