Avui 30 de març, com els darrers dos dilluns, la concentració que fem des de fa més de dos anys no ha pogut realitzar-se. Però no deixarem de mostrar el nostre testimoniatge en favor de la llibertat dels presos, exiliats i represaliats i per aixó aquest dilluns encetem les trobades virtuals que podreu seguir pel twitter, el canal de telegram i l’instagram de la plataforma GràciaLlibertat, Avui ha anat així.

Bona nit. Comencem un fil per trobar-nos, per re-trobar-nos, per seguir lluitant, quedant-nos a casa i lluitant arreu. 5 minuts de silenci, però també d’aplaudiments, d’escridassades. Junts, com sempre. Segueix el fill, comparteix, retuiteja, digues si t’agrada….

CONCENTRACIÓ SETMANAL PER LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS, EL RETORN DELS EXILIATS I EN SUPORT DELS REPRESALIATS DE LA PLAÇA DE LA VILA DE GRÀCIA

@GraciaLlibertat
Dilluns 30 de Març de 2020, 20h05

PRESENTACIÓ

Avui iniciem en format virtual les concentracions per la llibertat dels presos polítics, el retorn dels exiliats i en suport a les persones represaliades, que convoquem cada dilluns la Plataforma Gràcia Llibertat a la Plaça a la Vila de Gràcia des del Novembre de 2017

Comencem a les 20h05 en solidaritat a l’agraïment infinit a metges, sanitaris, farmacèutics, investigadors, forners, pagesos, transportistes, botiguers de queviures, informàtics, bombers, periodistes,…

El Deep State Espanyol amb el govern Sánchez al capdavant, ara rodejat de militars, torna a demostrar la seva demofòbia centralista i intolerant amb qui pensa diferent. El 155 sanitari està agreujant els estralls a casa nostra per la incompetència i inoperància dels dirigents espanyols. No poden tolerar que a Catalunya prenguem les nostres pròpies decisions.

Tampoc ens cansarem d’exigir i reclamar la llibertat immediata dels presos polítics que van ser condemnats simplement per defensar drets fonamentals i que ara han de patir un nou doble càstig:
el de seguir a la presó, posant en risc la seva salut davant el risc de contagi elevat de les presons.
el de mantenir-los allunyats de les seves famílies en aquests moments tan difícils

Tot seguit escoltarem unes breus paraules que el Conseller de Cultura a l’exili @LluisPuigGordi adreça a tots els veïns i veïnes de la Vila de Gràcia, i per extensió a tots els catalans i catalanes. Tota la nostra solidaritat i estima envers els exiliats i les exil·liades que estan vivint amb molta duresa aquests moments, allunyats de les seves famílies i els seus amics.

Gràcies Conseller @LluisPuigGordi, gràcies a tothom que fa possible aquestes trobades físiques i virtuals.

Us recordem les iniciatives solidàries de la Vila que podeu trobar a les xarxes. Seguiu-les i participeu-hi!

Plataforma Gràcia Llibertat. Per la defensa de la llibertat de totes les persones preses, exiliades, encausades i represaliades per motius polítics.

Twitter: @GraciaLlibertat
Telegram: https://t.me/GraciaLlibertat
email: graciallibertat@gmail.com

Suport Mutu Gràcia xarxa per fer front, col·lectivament a la crisi del COVID19
Twitter: www.twitter.com/suportgracia
Telegram: www.t.me/suportgracia
Ateneu La Barraqueta: www.labarraqueta.cat
email: xarxasuportgracia@gmail.com

Gràcia Participa Rebost de Gràcia Economat Solidari
Twitter: @GraciaParticipa

Telegram (http://t.me/GraciaLlibertat)
Plataforma GràciaLlibertat
Canal de difusió de la Plataforma d’Entitats GràciaLlibertat