CONCENTRACIÓ SETMANAL PER LA LLIBERTAT DELS PRESOS POLÍTICS, EL RETORN DELS EXILIATS I EN SUPORT DELS REPRESALIATS DE LA PLAÇA DE LA VILA DE GRÀCIA

Dilluns 4 de maig de 2020, 20:05 h.

Benvinguts al fil de la concentració virtual per la #LlibertatPresosPoliticsiExiliats i en suport a les persones represaliades que convoquem cada dilluns la Plataforma @GraciaLlibertat a ka Plaça de la Vila #GràciaACasa de Gràcia.

?Com cada dilluns comencem amb el cant dels Ocells, un cant de PAU i LLIBERTAT, en resposta a la provocació del desplegament aquesta setmana de les forces militars d’ocupació al cor de la #VilaDeGràcia.

Perquè:

? Les tasques sanitàries les fan els sanitaris
? Les tasques de neteja els professionals de la neteja
? Els militars no són ni una cosa ni l’altra
? Rebutgem el desplegament militar a #Gracia
? Més serveis públics i més drets socials

 

Tot seguit escoltem a la Laura Masvidal, esposa d’en Quim Forn.

“L’estat aprofita la crisi sanitària per mostrar una imatge que no ens representa ni ens dóna cap confiança ni seguretat. Només mostra el seu menyspreu i aprofita per recentralitzar i retallar drets”

#NoEsteuSols, no us oblidem mai, i encara menys en aquests moments. Si els #presospolítics fossin a casa per passar el confinament amb vosaltres, nosaltres continuaríem reivindicant la seva innocència i la seva LLIBERTAT

?Sempre hi som i sempre hi serem

La Associació Catalana pels Drets Civils @ACDretsCivils ens adreça a aquest missatge:

“Sou moltes les persones d’arreu del territori que heu lluitat per la llibertat dels nostres familiars, que no ens heu oblidat, que ens heu fet costat.”

Tenim un missatge per donar-vos: Gràcies!
Cuideu-vos molt! Cuidem-nos molt!
Ens veiem aviat al carrer”.
#GràciesPerSerHiSempre

El flagell del COVID s’està enduent de cop molta gent d’una generació de lluitadors que va tirar endavant aquest país en temps de dictadura i austeritat. La @lauragortensi ens envia aquest record per en “Batec”, que fem extensiu a tots als qui ja no podrem retrobar a la Plaça.

Quan la mort té noms i cognoms, no hi ha paraules. Només llàgrimes. Hem aguantat junts la pancarta de #llibertatpresospolítics durant dos anys i mig, estimat Josep Lluís. Cada dilluns. Ja saps que a casa et dèiem Batec, com la marca de la cadira de rodes, perquè al sector mobilitat reduïda l’humor és imprescidible per tirar endavant. Continuarem bategant per tu, company. No t’ho vaig dir mai, però em vas fer dos regals impagables: entendre què vol dir ser de Gràcia i, sobretot, descobrir que també es pot estimar un veí. Que la terra et sigui lleu.

LAURA G. ORTENSI

Confinats o a la #PlaçaDeLaVila continuarem aquesta lluita, obstinada i infatigable, per esdevenir un país lliure. No ens rendirem.

? Gràcies per compartir aquestes comunicacions i que arribin arreu.

? Exigim JUSTÍCIA, LLIBERTAT i DEMOCRÀCIA.
? Exigim INDEPENDÈNCIA!!

Visca CATALUNYA!!!!