El 16 d’agost, vine a la plaça Joanic a celebrar la Festa Major de Gràcia! Trobaràs diverses activitats organitzades per la Territorial, com el mosaic de colors del Sí, la tertúlia a la fresca amb diversos representants parlamentaris o l’espectacle d’humor amb Sr. Bohigues.

Aquest dia trobaràs parades de l’ANC a tota la Vila, així com el local del c/Robí obert i amb la portalada engalanada durant totes les tardes.

Si et ve de gust col·laborar a les activitats i les parades de la Festa Major, envia’ns un correu a graciaperlaindependencia@assemblea.cat

ASSAIG DE L’11 DE SETEMBRE

Per fer l’assaig només cal que vinguis amb una samarreta del color que vulguis posada, i a la bossa la samarreta groc-fluorescent d’aquest any.

Ens situarem tots al carrer Pi i Margall i desplegarem una gran lona que quan passi per sobre els nostres caps aprofitarem per posar-nos la samarreta i fer aparèixer l’esclat del color del groc-fluorescent que simbolitza la voluntat de canvi.

Hem de ser molta colla per a què es vegi l’efecte i poder extreure’n vídeos que siguin demostratius. Vine, participa, col·labora!

Dia: Dimecres, 16 d’agost de 2017
Hora: 18:30h
Lloc: Plaça Joanic (Vila de Gràcia/Camp d’en Grassot)
Organitza: ANC Gràcia per la independència