ATUREM-HO TOT!

Aquest dijous, 21 de febrer, hi ha convocada una vaga general en defensa dels nostres drets fonamentals.

Vivim en un context de regressió de llibertats alarmant que ens afecta a tots. Una prova n’és que s’està jutjant l’1-O i el dret a l’autodeterminació del nostre poble. Sense drets no hi ha llibertats!

Per això, a l’Assemblea hi donem tot el suport i us convidem a secundar-la i a fer tot el possible per tal de contribuir a un nou èxit de mobilització a nivell de país. Informeu-ne els vostres amics, companys de feina, familiars i coneguts.

Què farem, com ens mobilitzarem?

Animem a totes les veïnes i veïns a participar a les accions convocades pel comitè de vaga de Gràcia, així com les accions unitàries:

  • 07.00 h: Trobada davant la Biblioteca Jaume Fuster (Lesseps)
  • 10.00 h: Cercavila, inici a la Plaça de la Vila
  • 12.00 h: Concentració unitària a la Plaça Universitat
  • 14.00 h: Dinar de carmanyola a la Plaça de la Vila
  • 18.00 h: Manifestació unitària als Jardinets

Què més podem fer?

Per fer la vaga general encara més efectiva i marcada, us animem també a fer una vaga de consum. No encengueu llums, no poseu aparells en marxa, sigueu previsors per no haver d’anar a comprar o per no haver de treure diners als caixers durant tot el dia.

Organitzeu-vos i participeu del teu comitè de vaga més proper! Si teniu algun dubte, contacteu amb la vostra territorial i estigueu atents als canals oficials de comunicació de l’Assemblea i de les assemblees territorials.

En el sector de l’educació la vaga també es farà notar, tant a les escoles i instituts com a les universitats. Penseu que podrien produir-se alteracions en el trànsit o en els mitjans de transport habitual, per tant, us recomanem que no porteu els vostres fills a l’escola! Si sou universitaris, podeu ajudar a convèncer els vostres companys per buidar les aules i omplir els carrers! Aquesta lluita ens interpel·la a totes i a tots!